Pajzsmirigy tájékoztató honlap

Jászberényi rendelésünk

A rendelés ideje, a rendelő megközelítése

Jászberény, Bercsényi u. 5.

Minden második hétfőn 9:00-13:30

A rendelésen dolgozó orvosok

A rendelést Augusztin Attila végzi.

A rendelés díja

Első vizsgálatnál 40.000,- Ft, ha ellenőrzésre jön, akkor 35.000,- Ft.

Ebben benne van minden szükséges vizsgálat díja.

Gyakorlatilag az összes önkéntes egészségpénztárral szerződésben állunk.

Előjegyzés és lemondás

Telefonon a 06 30 2584541-s számon tud időpontot kérni hétköznap 8-17 óra között.

Lemondás sms-ben (06 30 2584541). Remélem, nem bántok meg senkit sem, ha arra kérem, hogy amennyiben nem tud eljönni a lefoglalt időpontban, akkor azt időben, legalább egy munkanappal előbb mondja le. Ha váratlan ok miatt nem tudja az időpontot időben lemondani, akkor amint kiderül ez, küldjön egy sms-t.

Azért vagyok kénytelen erről írni, mert a bejelentkezettek ötöde szólás nélkül nem jön el. Túl azon, hogy a munkámból élek, azért is kellemetlen mindez, mert időnként hetekkel előre betelik a rendelés. Minden rendelésen előfordul, hogy valakinek hetekkel későbbre tudunk időpontot adni, miközben néhányan nem jönnek el.

Mit jelent az, hogy konkrét időpontra adunk előjegyzést?

Szeretném azt kérni, hogy a rendelés legelején az előjegyzéshez képest 10-15 percnél hamarabb ne jöjjenek, mert nem mindig van, aki ilyenkor beengedi a rendelőbe.

A másik kérés. Ha lehet ne késsenek. Ez esetben ugyanis az összes későbbi beteggel kiszúrhatnak.

Kell-e valami előkészület a rendeléshez?

Nem kell éhgyomorra jönnie, mert a pajzsmirigyhormonvizsgálathoz szükséges vérvételhez erre nincs szükség.

Semmilyen gyakorlati jelentősége sincs a pajzsmirigy esetében, hogy ha gyógyszert szed, beveszi-e aznap a tablettát vagy sem.

Ha először jön, akkor természetesen a korábbi leleteit hozza magával. Ha már járt nálunk, akkor elegendő, ha csak a legutolsó személyes találkozás óta elkészült vizsgálatok eredményeit hozza el.

Semmilyen olyan vizsgálat, beavatkozás nem történik, amitől aznapi szokásos tevékenységét (ideértve sportolás, úszás, vezetés) ne tudná a rendelés után végezni.

Ha citológiai vizsgálatot kell végezni, az egy vérvételinél vékonyabb tűvel történik, ezért egész egyszerűen nem fáj jobban annál. Olyanoknál is elvégezhető, akik vérhígítót szednek. De ez esetben szóljon a mintavétel előtt.


Bejelentkezés:
06 30/258-4541