Pajzsmirigy tájékoztató honlap

Budapesti rendelésünk

A rendelés ideje, a rendelő megközelítése

XI. kerület, Bercsényi u. 9., 2. emelet

A kaputelefonnál az 57. kódot kell beírni.
A rendelő a 2. emeleten, a liftből kilépve jobbra található.

Általában keddenként 8:00-14:00, szerdán 10:45-17:40, csütörtökön 8:00-15:40

Javaslat: tömegközlekedéssel érdemes jönni. Többek között a 6. villamos Móricz Zsigmond körtéri végállomása, a 47., 49. villamosok megállói, a 4. metró Móricz Zsigmond körtéri megállója a rendelőtől 5 percen belül találhatók.
Ha mégis autóval jönne, akkor az 5-6 percre lévő ALLEE bevsárlóközpontban mindig lehet számítani parkolóhelyre, közelebbi szabad parkolóhelyet elég nehezen lehet találni.

A házon belül egy udvarra ér be. A lift látható helyen van. Emberi használatra alkalmas lépcsőház rögtön balra nyílik az udvaron. (Van egy emberi használatra alkalmatlan másik, ami az udvar túlsó végén található. Ezt csak kalandvágyóknak ajánlom...)

A rendelésen dolgozó orvosok

A budapesti rendelésen ketten dolgozunk. Általában kedden Augusztin Attila, szerdán és csütörtökön Solymosi Tamás rendel. Ahogy írtuk, nincs különbség a kettőnk által végzett munkában, ugyanúgy megtörténik minden szükséges vizsgálat.

A rendelés díja

Első vizsgálatnál 45.000,- Ft, ha ellenőrzésre jön, akkor 40.000,- Ft.

Ebben benne van minden szükséges vizsgálat díja.

Gyakorlatilag az összes önkéntes egészségpénztárral szerződésben állunk.

Előjegyzés és lemondás

Telefonon a 06 30 2584541-s számon tud időpontot kérni hétköznap 8-17 óra között.

Lemondás sms-ben (06 30 2584541). Remélem, nem bántok meg senkit sem, ha arra kérem, hogy amennyiben nem tud eljönni a lefoglalt időpontban, akkor azt időben, legalább egy munkanappal előbb mondja le. Ha váratlan ok miatt nem tudja az időpontot időben lemondani, akkor amint kiderül ez, küldjön egy sms-t.

Azért vagyok kénytelen erről írni, mert a bejelentkezettek ötöde szólás nélkül nem jön el. Túl azon, hogy a munkámból élek, azért is kellemetlen mindez, mert időnként hetekkel előre betelik a rendelés. Minden rendelésen előfordul, hogy valakinek hetekkel későbbre tudunk időpontot adni, miközben néhányan nem jönnek el.

Mit jelent az, hogy konkrét időpontra adunk előjegyzést?

2014-ben felmértük egy teljes hónapban, hogy mennyire tudjuk az időpontot tartani olyanoknál, akik nem késtek el.

  • Az előjegyzettek 90%-a akkor vagy előbb került sorra, amikorra az időpontja szólt.
  • 6%-a az előjegyzéshez képest 5 percnél nem később.
  • 3%-a 5 percnél többet, de 10 percnél kevesebbet kellett várnia.
  • 2%-ban volt 10 percnél hosszabb várakozás.

Szeretném azt kérni, hogy a rendelés legelején az előjegyzéshez képest 10-15 percnél hamarabb ne jöjjenek, mert nem mindig van, aki ilyenkor beengedi a rendelőbe.

A másik kérés. Ha lehet ne késsenek. Ez esetben ugyanis az összes későbbi beteggel kiszúrhatnak.

Kell-e valami előkészület a rendeléshez?

Nem kell éhgyomorra jönnie, mert a pajzsmirigyhormonvizsgálathoz szükséges vérvételhez erre nincs szükség.

Semmilyen gyakorlati jelentősége sincs a pajzsmirigy esetében, hogy ha gyógyszert szed, beveszi-e aznap a tablettát vagy sem.

Ha először jön, akkor természetesen a korábbi leleteit hozza magával. Ha már járt nálunk, akkor elegendő, ha csak a legutolsó személyes találkozás óta elkészült vizsgálatok eredményeit hozza el.

Semmilyen olyan vizsgálat, beavatkozás nem történik, amitől aznapi szokásos tevékenységét (ideértve sportolás, úszás, vezetés) ne tudná a rendelés után végezni.

Ha citológiai vizsgálatot kell végezni, az egy vérvételinél vékonyabb tűvel történik, ezért egész egyszerűen nem fáj jobban annál. Olyanoknál is elvégezhető, akik vérhígítót szednek. De ez esetben szóljon a mintavétel előtt.


Bejelentkezés:
06 30/258-4541