Pajzsmirigy tájékoztató honlap

INTERNETES TANÁCSADÁS

1999-2015 között több tízezren fordultak hozzám e-mailben pajzsmirigy problémával kapcsolatos kérdéssel. E-mailben - a legtöbbször egy napon belül - válaszoltam. Ez, az utóbbi időben már heti 10-15 órában végzett tevékenység túlnőtt a társadalmi munka keretein.

Mostantól ezen a felületen adunk lehetőséget az internetes, személyre szabott, térítéses tanácsadásra.

Leggyakrabban az alábbi módokon fordulnak hozzám interneten pajzsmirigy problémával.

  • Személyes, rendelésen történt vizsgálat és leletadás után felmerül valamilyen kérdés, amit elfelejtett feltenni. Ez természetesen továbbra is térítésmentes.
  • Egy korábbi, személyes találkozás után javasolt esedékes ellenőrzés eredményét s az ez alapján szükséges további teendőket szeretné megbeszélni velem. Ennek díja 6.000 Ft. (Ha kéri, hogy a pajzsmirigy-gyógyszer receptjét postán elküldjem, akkor 7.500 Ft a díj.) Ha a megbeszélés alapján szükséges a rendelésen személyes találkozó, vizsgálat, akkor ennek díja a konzultációs díjjal csökken.
  • Ha valaki ismeretlenül fordulna hozzám, annak a honlapon fellelhető adatbázist, betegtájékoztatást ajánlom. Felelősségteljesen korábbi vizsgálat nélkül nagyon korlátozottan lehet véleméynt adni - leginkább általánosságban.

A tanácsadás folyamata

  1. A kérdőív kitöltése. A kitöltött kérdőívet a tanacs@konzilium.hu e-mail-címre elküldi.
  2. Három munkanapon belül megkapja a választ.
  3. A válasszal együtt küldünk egy előleg-számlát.
  4. Átutalja a konzultáció díját.
  5. E-mailben elküdljük a számlát.

Ha a konzultáció díját nem utalja át, semmi sem fog történni. Nem tartjuk nyilván a nem fizetőket...

Internetes tanácsadás igénybevétele

Az internetes tanácsadás nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot! A távgyógyítás kívül esik az orvosi lehetőségeken. Konkrét kérdésre tudunk válaszolni, ami legfeljebb részleges orvosi szakvélemény lehet.

Amennyiben telefonon történő megbeszélést is igényel a probléma rendezése - erre is lehetőség van. Ugyanakkor ez esetben is kérem, hogy először az adatlapot töltsék ki.

A számlázási adat megadása lényeges. (Egészségpénztár neve, címe, egészségpénztári tag neve, kódja.)

Az adatlap letöltése közvetlenül kitölthető formában vagy pdf-fileként.