Pajzsmirigy tájékoztató honlap

INTERNETES TANÁCSADÁS

 

Röviden

Egy adatlapot kell kitölteni, ami innen letölthető közvetlenül kitölthető formában vagy pdf-fileként. Ezt és a lelethez szükséges vérvételi eredmény leletét erre az e-mailre kell elküldeni mellékletként: tanacs@konzilium.hu. Három munkanapon belül a leletet és a számlát e-mailben küldöm ki. Ha kell gyógyszert szedni, az e-receptet a felhőbe töltöm fel. Az internetes tanácsadás díja 15,000 Ft.

Kiknek érdemes ezt igénybe venni

Leggyakrabban az alábbi módokon fordulnak hozzám interneten pajzsmirigy problémával.

  • Személyes, rendelésen történt vizsgálat és leletadás után felmerül valamilyen kérdés, amit elfelejtett feltenni. Ez természetesen továbbra is térítésmentes.
  • Egy korábbi, személyes találkozás után javasolt esedékes ellenőrzés eredményét s az ez alapján szükséges további teendőket szeretné megbeszélni velem. Ennek díja 15.000 Ft. Ha a megbeszélés alapján szükséges a rendelésen személyes találkozó, vizsgálat, akkor ennek díja a konzultációs díjjal csökken.
  • Ha valaki ismeretlenül fordulna hozzám, annak elsősorban a honlapon fellelhető adatbázist, betegtájékoztatást ajánlom.

A tanácsadás folyamata

  1. A kérdőív kitöltése. A kitöltött kérdőívet és ha szükságes egyéb leletet mellékletben a tanacs@konzilium.hu e-mail-címre elküldi.
  2. Három munkanapon belül megkapja a választ - mellékletben a leletel és a számlával.
  3. Átutalja a konzultáció díját.

Ha a konzultáció díját nem utalja át, semmi sem fog történni. Nem tartjuk nyilván a nem fizetőket...

Internetes tanácsadás igénybevétele

Az internetes tanácsadás nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot! A távgyógyítás kívül esik az orvosi lehetőségeken. Konkrét kérdésre tudunk válaszolni, ami legfeljebb részleges orvosi szakvélemény lehet.

Amennyiben telefonon történő megbeszélést is igényel a probléma rendezése - erre is lehetőség van. Ugyanakkor ez esetben is kérem, hogy először az adatlapot töltsék ki.

A számlázási adat megadása lényeges. (Egészségpénztár neve, címe, egészségpénztári tag neve, kódja.)

Az adatlap letöltése közvetlenül kitölthető formában vagy pdf-fileként.